Nu afspelen Wasbeer: Detailhandel

Wasbeer: Detailhandel

Super Wasbeer WereldSuper Wasbeer WereldBubble Shooter RaccoonBubble Shooter RaccoonRaccoon RescueRaccoon RescueRaccoon Adventure City Simulator 3DRaccoon Adventure City Simulator 3DPeppa Pig Family aankledenPeppa Pig Family aankledenSchatten van de mystieke zeeSchatten van de mystieke zeeFairy Tales da 1001 nottiFairy Tales da 1001 nottiBubble ShooterBubble ShooterZwaarden en Sandalen: GladiatorZwaarden en Sandalen: GladiatorMythical JewelsMythical JewelsMystic Sea TreasuresMystic Sea TreasuresSwords and Sandals 2: Emperor's ReignSwords and Sandals 2: Emperor's ReignFireboy and Watergirl 4: The Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: The Crystal TempleLudo HeroLudo HeroVuurjongen en Watermeisje 5: ElementenVuurjongen en Watermeisje 5: ElementenVuurjongen en Watermeisje 3: IJstempelVuurjongen en Watermeisje 3: IJstempelVuurjongen en Watermeisje 1: De BostempelVuurjongen en Watermeisje 1: De BostempelPoppy PlaytimePoppy PlaytimeSuper Mario BrosSuper Mario BrosSnow Queen 4Snow Queen 4Snow Queen 5Snow Queen 5FireBoy en WaterGirl 2: De lichttempelFireBoy en WaterGirl 2: De lichttempelBubble Shooter Klassiek HDBubble Shooter Klassiek HDMystery ParadiseMystery ParadiseMonopoly OnlineMonopoly OnlineSchatten van AtlantisSchatten van AtlantisJewel QuestJewel QuestAdventure Time Finn & BonesAdventure Time Finn & BonesSnow QueenSnow QueenVuurjongen & Watermeisje 6: SprookjesVuurjongen & Watermeisje 6: SprookjesBubble Shooter ProBubble Shooter ProBad Ice Cream 3Bad Ice Cream 3Beste Klassieke Mahjong ConnectBeste Klassieke Mahjong ConnectBad Ice CreamBad Ice CreamJewels Blitz 3Jewels Blitz 3Zoo BoomZoo BoomKick the BuddyKick the BuddyBubble HitBubble HitPeppa Pig: The New HousePeppa Pig: The New House1001 Arabische nachten 2 Aladdin en de magische lamp1001 Arabische nachten 2 Aladdin en de magische lampGarden TalesGarden TalesDe schatten van Montezuma 2De schatten van Montezuma 2Snow Queen 3Snow Queen 3Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4Bob the Robber 2Bob the Robber 21001 Arabische Nachten 6: Alibaba en de veertig rovers1001 Arabische Nachten 6: Alibaba en de veertig roversBeadz! 2: Onder de zeeBeadz! 2: Onder de zee1001 Arabische Nachten 7: Het ebbenhouten paard1001 Arabische Nachten 7: Het ebbenhouten paardSwords & Souls: A Soul AdventureSwords & Souls: A Soul AdventureBubble Shooter World CupBubble Shooter World CupHeads Arena Euro SoccerHeads Arena Euro SoccerGumball: Remote FuGumball: Remote FuSwarm QueenSwarm QueenThe Mergest KingdomThe Mergest KingdomBall Hero Adventure: Red Bounce BallBall Hero Adventure: Red Bounce BallMahjong KlassiekMahjong KlassiekCandy RiddlesCandy RiddlesBattle for the GalaxyBattle for the GalaxyBubble Shooter 2Bubble Shooter 2Bubblez!Bubblez!
Raccoon Retail Walkthrough
Wasbeer: Detailhandel

❇️ Wasbeer: Detailhandel

➡️Doelstellingen en taken in het spel, een korte handleiding en spelregels, of hoe te spelen om het spel te voltooien

Raccoon Retail is een spel over het leven van een kleine wasbeer die ervan droomt zijn eigen winkel te openen. Zijn droom is echter moeilijk te verwezenlijken, omdat kerststallen hen meestal niet in staat achten om een ​​bedrijf te runnen.

Onze held geeft echter niet op en gaat op zoek naar manieren om zijn doel te bereiken. Hij vindt eindelijk een kans om zijn winkel te openen in de historische wijk van de stad.

Raccoon Retail is een spel waarin de speler de rol van een wieg op zich neemt en zijn winkel moet beheren. Hij moet zorgen voor het assortiment, de prijzen, de marketing en de klantenservice. Hoe beter hij het doet, hoe meer geld hij zal verdienen en hoe hij zijn bedrijf kan ontwikkelen.

Maar het is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel andere winkels in de stad die met elkaar concurreren om klanten. De speler moet met hen concurreren, maar tegelijkertijd manieren zoeken om klanten naar zijn winkel te lokken.

Raccoon Retail is een spel dat elementen van strategie en simulatie combineert. De speler moet beslissingen nemen die van invloed zijn op de ontwikkeling van zijn winkel. Ook heeft hij te maken met problemen als diefstal of vernieling van goederen door dieven.

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden in het spel, zodat elke speler de uitdaging kan aanpassen aan zijn vaardigheden. Raccoon Retail is een spel voor iedereen die droomt van het runnen van een eigen bedrijf en zijn vaardigheden wil testen in een winkelbeheersimulatie.

Kizi Mizi: Wasbeer: Detailhandel🟢Kizi en Mizi: We hebben al Wasbeer: Detailhandel 137 keer gespeeld en we hebben nog steeds niet genoeg!
🟡Als je van Actie spelletjes houdt, bekijk dan zeker andere gratis spellen en speel nu online